YOGA

Slappna av, sträck ut och stärk sinnet…

Yoga som träningsform

”Yoga är inte bara ett träningssystem för kroppen; det är vetenskapen om att låta oss vara i balans med naturen.” – Indra Devi

Yoga har fått ett uppsving i popularitet. under de senaste åren. I dagens hektiska och stressiga värld har många människor använt yoga som ett sätt att balansera och ta kontroll över sina stressiga liv. Även om de flesta vet och erkänner att yoga skulle vara en enorm hälsofördel för dem, är det tyvärr många som är för generade för att prova på en klass. Namnen på yogapositionerna och ord som vinyasa yoga, ashtanga yoga, yin yoga, kundalini yoga, medicinsk yoga, till och med hot yoga kan alla verka mycket skrämmande, även för människor som är mycket erfarna med träning.

”Yoga är inte bara repetition av några positioner – det är något mycket större. Det är en inställning och ett sätt att leva.” – Sri Sri Ravi Shankar

$89

Certifierad yogainstruktör

Certifierad yogainstruktör är något jag varit  i över 6 år och har under den tiden haft många privatkunder som vill lära sig grunderna innan de vågar prova på en yogaklass. Oavsett om du är en individ, ett par eller en liten grupp, kan en yogaklass en eller två gånger i veckan förändra ditt liv! Det kommer inte bara att minska stress, ångest och blodtryck, det kommer också att få dig att känna dig starkare, piggare och mer rörlig med bättre balans och smidighet, samtidigt som du förbättrar din sömnkvalitet och ditt självförtroende.

”Yoga är inte bara att böja kroppen. Det är att omforma ditt liv från insidan.”

– Aadil Palkhivala

YOGA- PAKET

För att du ska känna dig trygg, komma igång och kunna prioritera din hälsa långsiktigt,

har vi anpassade tränings- och hälsopaket som ska passa dig utifrån dina förutsättningar och mål.

”Yoga handlar om att rensa bort all den orena energin inom dig. Människor tänker ofta att det handlar om att räta ut kroppen, men det handlar om att räta ut ditt liv.” – Seane Corn

Yogavarianter

Yoga för nybörjare

En individuellt utformad yogaplan som hjälper dig att snabbt förstå grunderna i yoga, förbättra andningsteknik, fokus, styrka, flexibilitet, koordination, balans och stabilitet. Vilket i sin tur förbättrar din muskelstyrka och gör dig mer självsäker, vilket kommer att inspirera dig att prova olika typer av yogaklasser.

Yoga för stresshantering

En avslappnande och stärkande typ av yoga som är särskilt utformad för att minska stress och främja ett balanserat ångestfritt liv, samt förbättra sömnkvaliteten.

Yoga för rehab

Individuellt utformad yogaplan som hjälper dig att minska tiden för din skada till ett minimum, vilket gör dig ännu starkare än innan skadan inträffade.

Yoga för idrottare

Om du är en tävlingsidrottare eller någon som älskar träning, då är den här typen av yoga perfekt för dig. Beroende på din sport och dina mål kommer du att få en individuellt utformad yogaplan som snabbt kommer att förbättra din idrottsliga förmåga.

Kroppsliga obalanser

Denna typ av yoga hjälper dig att bedöma och rätta till dina kroppsliga obalanser, andningstekniker, återhämtning osv. Medvetenhet om dessa små detaljer leder alltid till förbättring, vilket i sin tur resulterar i fler prestationer och därmed en bättre och mer tillfredsställande idrottskarriär.

Idrottare på alla nivåer

Oavsett om du är en professionell idrottare som vill förlänga din karriär eller en lovande ung idrottare med drömmar om att spela på toppnivå, kommer denna typ av yoga att hjälpa dig att uppnå dina mål.

Specialicerad Yoga

Är du en målvakt som vill bli starkare och smidigare mellan stolparna, en forward som behöver bli kraftfullare med fötterna, en box-to-box-mittfältare som behöver förbättra sin återhämtning, en tennisspelare som vill serva fler Ace, en basketspelare som vill göra fler slam-dunks, kanske en golfare som vill förbättra sin drive och/eller sin puttning? Oavsett din sport eller dina individuella mål kommer det att vara ovärderligt att ha ett individuellt yogaschema från en av de mest erfarna fystränarna i världen – Kelvin Marsh.

If you want success – Hire the best!

Riktig ansträngning.
Riktiga resultat.

börja träna nu!

Träning är en investering i dig, i din framtid.