Tjänster inom

hälsa & träning

Personlig Träning

Personlig träning handlar ofta inte om att lära sig nya övningar. Många av mina klienter inom hälsa och personlig träning vet grunderna, det svåra är att komma igång och att hålla i träningen. För att en hälsoresa ska bli varaktig behövs ett lånksiktigt mål med delmål på vägen och att följa en plan.

Företagstjänster inom hälsa

Våra hälsoprofilpaket är något som många företag väljer att investera i för sina anställdas hälsa, vilket i slutändan leder till en piggare personal, som i förlängningen leder till större produktivitet och vinst. Passa på att kontakta mig så gör vi ett företagspaket som passar er verksamhet!

Stresshantering

Stresshantering är en viktig färdighet i dagens moderna värld. De flesta människor har tyvärr inte den nödvändiga kompetensen för att klara av den enorma mängd stress vi ständigt är under. Detta kan vara skadligt för din hälsa, så att ha de nödvändiga kunskaperna och verktygen till ditt förfogande har aldrig varit viktigare. Se hur vi kan hjälpa dig med stresshantering.

Yoga

Yoga blir allt mer populärt som träningsform. Många människor känner sig dock ofta rädda för att gå på en klass, speciellt om de inte har provat en tidigare. En-mot-en yoga, Yoga i par eller Yoga i liten grupp har blivit mycket populärt, särskilt för människor som är nya inom Yoga.

Kost-och näringsplaner

 

För optimal hälsa kan vikten av en hälsosam kost inte nog betonas. För de flesta är det dock förvirrande på grund av den stora mängden motstridig information som vi ständigt bombarderas med. Tyvärr är det mesta av denna information felaktig, tagen ur sitt sammanhang eller bara helt falsk. Det finns ingen one-size-fits-all när det kommer till mat och näring. Kostkraven är väldigt individuella så det krävs en erfaren professionell för att coacha dig på det mest optimala sättet för dina individuella behov. För mer information om kost- och näringsplaner eller kost coachning kan du med fördel ta kontakt med mig.

Idrotts-specifik träning

Varje sport kan förbättras med ett professionellt utformat styrke- och konditionsprogram. Oavsett om du är en professionell elitidrottare, en avslappnad golfspelare, någon som gillar att springa på fritiden eller, något däremellan, har ett idrottspecifikt styrke- och konditionsprogram hjälper dig att förbättra din sport och minimera risken för skador. Förbättra din upplevelse av din sport och förbli skadefri med idrottsspecifik träning.

”Ditt framtida jag kommer tacka dig för att du gjorde det där träningspasset”

personlig-träning-boxning-Kelvin-Marsh-coachning-av-två-tjejer-

Boxning

Boxning blir mer och mer populärt som träningsform för såväl damer som herrar i alla åldrar. Detta beror framför allt på att det är extremt effektivt, ger dig snabba resultat, det är fantastiskt för att förbättra självförtroendet, din mentala hälsa och dessutom är det extremt roligt. Varför inte prova på boxning?

Föreläsningar & Seminarier

 

Föreläsningar och seminarier där citatet ”Kunskap är makt” nämns förekommer ofta. Detta beror på att det är väldigt sant. Att vara mer informerad om alla aspekter av hälsa och att ha användbara verktyg för att förbättra din livsstilshantering kan vara skillnaden mellan att ha ett produktivt, hälsosamt liv, med bra energinivåer och mental hälsa, och att ha ett liv som plågas av skada och sjukdom, där målen inte uppnås, vilket leder till ökad stress och sömnlösa nätter. Vill du ha ditt bästa framför dig? Boka en föreläsning så att du tar makten över din hälsa!

”Kunskap är makt” så boka dina föreläsningar nu.

Massage & Rehab

Oavsett om du behöver massage för avkoppling, som en del av ett rehabiliteringsprogram eller, för att förbättra din sportprestation, har vi erfarenheten att leverera snabba resultat med hälsofrämjande fördelar.

Klicka för att se vilken typ av massage och rehab strategi som passar dig bäst.

If you want success – Hire the best!

Riktig träning.
Riktiga resultat.

vad klienter säger om Kelvin

klienter säger…

börja nu!

För att nå dina mål behöver du ta det första steget