Personlig Träning

”Personlig träning

är inte en kostnad – det är en investering!

I dig. I din framtid.”

Personlig träning är något som alla kan dra nytta av. Från de mest kunniga inom sport och fitness till läkare, fysioterapeuter, till absoluta nybörjare finns det otaliga anledningar till att investera i träning med en PT.

”Den enda dåliga träningen är den som inte blir av.”

Målsättning och mål

Genom åren har jag haft mängder med exempel på kunder som har övervunnit alla dåliga odds och uppnått vad som tidigare kändes som omöjliga mål.

Bland dem finns människor som har haft en genuin fobi för att springa maraton; medelålders affärsmän med flera stressrelaterade hälsoproblem som har genomfört en Iron Man; flickor från etniska minoriteter där kvinnors deltagande i idrott i stort sett är obefintlig, som tävlar och representerar sitt land i sin valda idrott; till människor som fått veta att de troligtvis aldrig kommer kunna gå igen efter en bilolycka, som slutfört triatlons.

Rätt inställning och bra coachning

Detta är bara några få exempel på människor som jag har arbetat med under mina många år som personlig tränare och oavsett om dina mål är större eller mindre än dessa så är de uppnåeliga – du behöver bara beslutsamhet, rätt inställning och bra coachning!

Träningspaket anpassade efter dina behov

 Vi har de perfekta paketen för dig, oavsett om det bara handlar om ett enda pass för ett nytt gymprogram eller mer regelbundna PT-sessioner för mer specifika mål, kan vi leverera expertisen för att få dig att fokusera på dina mål och utbilda dig med nödvändig kunskap om vad, när och hur du ska träna. När du arbetar med mig kommer våra personliga träningspass också att bidra till att ta bort myter och missuppfattningar som finns om kost och träning. Detta kommer att göra dig mer självsäker och ge dig fler möjligheter att ta kontroll och vara proaktiv med din hälsa i framtiden.

kom igång nu!

”Att veta att hälsa och träning är avgörande är som att ha en bok full av kunskap, men aldrig öppna den för att lära sig. Först när handling möter insikt börjar förändringen.”

$89

If you want success – Hire the best!

Kom i form.

”Släpp taget om ursäkterna och omfamna ansträngningen. Det är inte nog att veta att träning är fördelaktigt – det är tiden att agera. Utmana dig själv och gör varje steg riktat mot ditt välbefinnande till en prioritet.”

börja träna nu!

Träning är en investering i dig, i din framtid.