Företagstjänster

Personalen, företagets viktigaste resurs.

Rådgivning

Företag i alla storlekar strävar efter att förbättra hälsan hos sina anställda, vilket leder till färre sjukskrivningar, mer fokus, högre energinivåer och i slutändan bättre produktivitet och vinst.

Expertis inom hälsa

Eftersom jag är en av de mest erfarna och skickliga fitnessproffsen i världen idag, innebär min enorma expertis att jag ofta blir ombedd att göra rådgivning. Det har inte bara handlat om stora företag och idrottsorganisationer, utan även om amatörlag, små och medelstora företag och till och med skolor som vill förbättra kommunikationen och dynamiken mellan arbetskollegor och elever.

Multikulturell erfarenhet

Jag har också arbetat med familjer och individer för att förbättra relationerna i hela familjer och/eller enskilda relationer inom en familj. I en konsultroll som denna har jag arbetat i flera olika länder på fyra olika kontinenter. Internationell och multikulturell erfarenhet som denna gör att jag ligger längre fram än mina kollegor.
Det finns inget företag eller ingen person som är för stor eller för liten för att dra nytta av min oöverträffade kunskap, erfarenhet och expertis.
Klicka här för att kontakta mig och dra nytta av den stora erfarenhet som jag och mitt team besitter.

Börja nu!

Träning är en investering i din personal, företagets framtid.