kost- och näringsplaner

 

Kostrådgivning

Kost, näring, hälsosamma matplaner … oavsett vilken etikett du föredrar att ge det är det kanske det mest kontroversiella ämnet inom hälsa och fitness och har varit det sedan fitnessindustrin startade för över 50 år sedan.

Kostexperter

Trots det du läser online av så kallade experter finns det inte en one size fits all när det gäller kost: inte bara är vi alla unika externt, vi är absolut unika internt, särskilt när det gäller vårt mikrobiom.

Kostplaner

Många av de vanligaste hälsosamma kostplanerna – Paleo-dieter, LCHF, växtbaserade dieter, 5:2, Keto-dieter osv. – kommer att vara fördelaktiga för vissa människor men inte för andra. I min bok 6-Pack At 50 har jag dedikerat ett helt kapitel specifikt om att maximera fördelarna med en individuellt utformad hälsosam kostplan.

Mikrobiom, vatten & rutiner

Dessutom ett helt avsnitt om den avgörande betydelsen av ett hälsosamt mikrobiom och flera avsnitt om hur man skaffar sig hälsosamma vanor och rutiner med sitt ätande och vattenintag, även för personer som har mycket tajta tidsbegränsningar, till exempel skiftarbetare, ensamstående föräldrar osv. Dessutom hur man kan utvidga dessa hälsosamma vanor till andra faktorer som påverkar en hälsosam livsstil, såsom stresshantering, sömn, ensamhet osv. Detta beror bl.a. på att de är kopplade till samma hormonella och neurologiska system.

kost och träning

Personlig kost-och näringsplan

Mikrobiom, vatten & rutiner

Hälsosamt mikrobiom tillägnas ett helt avsnitt och om den avgörande betydelsen av ett hälsosamt mikrobiom och flera avsnitt om hur man skaffar sig hälsosamma vanor och rutiner med sitt ätande och vattenintag, även för personer som har mycket tajta tidsbegränsningar, till exempel skiftarbetare, ensamstående föräldrar osv. Dessutom hur man kan utvidga dessa hälsosamma vanor till andra faktorer som påverkar en hälsosam livsstil, såsom stresshantering, sömn, ensamhet osv. Detta beror bl.a. på att de är kopplade till samma hormonella och neurologiska system.

För att läsa mer om detta, beställ ditt exemplar av min senaste bok

6-Pack At 50.

Boka individuellt utformad kostplan här =>

näring för din kropp

Börja nu!

Ditt framtida jag kommer tacka dig.