Föreläsningar,

Seminarier & utbildningar

Föreläsningar, seminarier & utbildningar

 

Bland de tjänster som jag kan erbjuda genom mitt företag THE FUTURE OF FITNESS SWEDEN, finns:

– föreläsningar, seminarier

– online föreläsningar

– genomförande och samordning av personalutbildning och utvecklingskurser

– workshops och evenemang för teambuilding

– camps + teambuilding event och/eller kick-off

– rådgivning

– träningsläger

– retreats för avslappning och stresshantering

Erfarenhet inom hälsa & träning

Jag, Kelvin Marsh, är grundaren av THE FUTURE OF FITNESS SWEDEN, och jag har mycket stor erfarenhet av att anordna och koordinera den här typen av evenemang. Jag har föreläst på högskolor, universitet och utbildningskurser i Storbritannien och Australien, jag har genomfört utbildnings- och utvecklingsprogram för tränare i USA, genomfört fysiska utvecklingsprogram på skolor i Taiwan, och sedan jag kom till Sverige har jag varit en regelbunden gästtalare för Göteborgs Fotbollsförbund, Svenska Badmintonförbundet, Svenska Ishockeyförbundet och många andra mindre klubbar, föreningar och skolor.

Gästtalare med bred erfarenhet

Vi kan också erbjuda gästtalare från Sverige och från andra länder. Bland talarna finns före detta olympier, europamästare inom olika sporter, proffsboxare och andra elitidrottare och tränare inom en rad olika sporter.

 

 

Föreläsare

Cardio

If you want success – Hire the best!

Boka en föreläsning

Upptäck din inre styrka och oändliga potential genom en föreläsning om hälsa och träning. Lär dig att omfamna en livsstil som främjar välbefinnande och balans. Genom insiktsfulla verktyg och motivation kan du transformera din kropp och ditt sinne till att nå nya höjder av hälsa och livsglädje.

Work

större.snabbare.starkare

Kelvin marsh