Massage & REHAB

Massage & rehabilitering

Även om de flesta vet att det finns många fördelar med massage, krävs det en erfaren och kompetent massageterapeut för att maximera dessa fördelar och tillämpa dem i enlighet med individens behov.

Vilken typ av massage tror du att du behöver?

 

  • Avslappning och stresskontroll?
  • Sportmassage (massage före/efter match)?
  • Massage vid idrottsskador?
  • Tryckpunkts-/triggerpunktsmassage?
  • Minska ryggsmärtor?
  • Annat?

Massage- typer av

Det finns många olika typer av massage utöver de som nämns ovan: medicinsk massage, avslappnings- och wellnessmassage, massage för att minska stress, djupvävnadsmassage, sportmassage, sportspecifik massage, funktionell rehabiliteringsmassage, för att bara nämna några, samt många olika varianter och varianter av dessa och andra former av massage.

Massage & Rehab

”Massage: En naturlig lättnad för kropp och sinne.”

Individanpassad massage

När det kommer till rehab och massage finns det väldigt få generella råd som gäller för varje situation, då varje person och varje skada är unik och behöver en individanpassad behandlingsplan. Det är också mycket osannolikt att en skada/åkomma kan botas med bara massage eller bara rehabträning. I de flesta situationer är det en kombination av båda som är mest effektiv.

Personanpassad behandling

Min långa erfarenhet kommer att vara till stor nytta för dig när vi ska bedöma vilken typ av behandling som är bäst för dig. Oavsett om det är professionella idrottare som behöver sportmassage och terapi, massage för återhämtning, massage och prehab (pre-habilitering) eller rehab (rehabilitering) osv. Eller personer med stressrelaterade problem som huvudvärk, sömnstörningar, högt blodtryck eller mag-/matsmältningsbesvär (stressmage) relaterade till stress.

Unik kunskap & erfarenhet

Jag och mitt team har kunskapen och erfarenheten att kombinera olika behandlingsmetoder och kanske till och med några andnings- och mindfulness-tekniker för att ge våra kunder den snabbaste och mest fördelaktiga servicen som möjligt. Klicka här för att kontakta mig och ta det första steget mot att lösa dina problem. Om du känner att du skulle ha nytta av att läsa mer, kolla in mitt blogginlägg om detta ämne.

”Varje tryck av en massage är ett steg mot bättre hälsa.”

börja nu!

För att nå dina mål behöver du ta det första steget